דף הבית פשוט להתפתח בריכת שחייה שיקומית
בריכת שחייה שיקומית הדפסה דוא
רביעי, 22 אפריל 2009 05:54

הורים יקרים‮, ‬שלום
‮ ‬
אחרי חופשת החג אני שמחה לחזור‮, ‬ואנו‮  ‬מתחילים בדיוק בנקודה שהפסקנו‮.‬
לאחר שדיברנו על הידרותרפיה‮, ‬אני רוצה לספר לכם על בריכת השחייה השיקומית שבמבואות החרמון‮.‬
הבריכה האולימפית השיקומית שבמבואות החרמון הינה בריכה מחוממת לטמפרטורה של ‮33-23 ‬מעלות כאשר בחורף מחומם גם חלל הבריכה ל-‮03 ‬מעלות‮.‬
המרכז ההידרותרפי במבואות החרמון‮  ‬מציע מגוון של תוכניות וטיפולים הניתנים ע"י מדריכים הידרותרפיסטים מוסמכים ומוכרים בארגון ההידרותרפיה‮.‬
הבריכה מציעה טיפולים שיקומיים שונים כגון‮: ‬פציעות,פגיעות אורטופדיות‮, ‬וטיפולים המותאמים אישית לאנשים וילדים עם מוגבלויות‮.‬
בנוסף ניתן למצוא מגוון חוגים‮:‬
שחיית תינוקות‮, ‬חוג לימודי שחייה לילדים‮, ‬התעמלות במים למבוגרים‮.‬
ניתן לרכוש מנוי אשר מאפשר שחייה בבריכה בשעות הפעילות‮.‬
במקום מלתחות ומקלחות עם מים חמים‮.‬
מבואות חרמון נמצאת סמוך לצומת כוח‮, ‬ואת הבריכה מנהלת הגר שרון‮.‬
בריכת השחייה מוכרת ועובדת עם רוב קופות החולים כך שבמקרים מסוימים ניתן להגיע עם הפניות מקופות החולים ולקבל את הטיפול הנדרש‮.‬
אני ממליצה להגיע ולהתרשם מהמקום ומהמטפלים המקצועיים ולקבל מידע עבור החוג או הטיפול בו אתם מעוניינים‮.‬
חשוב מאוד לציין כי הבריכה נמצאת בשלבי שיפוץ והרחבה ובתכנון הוספה של בריכה שיקומית מחוממת קטנה יותר אשר מיועדת בעיקר לטיפולים‮, ‬והבריכה הנוכחית הגדולה תשרת את ציבור המנויים ותהיה זמינה למגוון החוגים המקסימים המתקיימים בבריכה‮.‬
והשאלה מהבית‮: ‬ליאת שואלת לגבי בתה בת הארבע שחוששת מאוד מהמים‮, ‬אך היא‮  ‬מאוד מעוניינת לחשוף אותה לשחייה וגם הילדה מאוד רוצה אך פוחדת‮, ‬מה אפשר לעשות‮?‬
ותשובתי‮: ‬ובכן ליאת הבעייה של בתך היא מאוד נפוצה וברוב המקרים קלה לטיפול כל מה שדרוש הוא רצון‮, ‬התמדה‮, ‬סבלנות‮, ‬ואיש מקצוע מיומן‮.‬
למדריכים יש מספיק ניסיון עם חרדות מהמים והכניסה למים היא מאוד הדרגתית ולא מאיימת‮, ‬כך גם כל תהליך הלימוד‮.‬
הלמידה הינה דרך חוויה ומשחק ובקצב של הילד‮, ‬ככל שהילד נחשף למים בשלב מוקדם יותר כך יותר קל וזורם‮.‬
אך אני אומרת אף פעם לא מאוחר מידי וצריך ומומלץ לנסות‮.‬
אז אני מקווה לראות אתכם מתנסים בחוויה הקסומה של המים ומגלים את הקסם שבה‮.‬

תגובות
הוסף תגובה חיפוש
ליאל  - נשמע מעניין - נלך לראות ...   |84.228.150.xxx |2009-04-27 03:40:08
דנה את מקסימה !
הוסף תגובה
שם:
דואל:

אתר:
כותרת:
קוד UBB:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 

:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s
:!::?::idea::arrow:

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

LAST_UPDATED2

זכויות יוצרים © 2012 mabat-aher - עיתון מבט אחר. כל הזכויות שמורות.
ג'ומלה! הינה תוכנה חופשית המשוחררת תחת רשיון GNU/GPL.