דף הבית פשוט להתפתח הפעם מרכזים לגיל הרך
הפעם מרכזים לגיל הרך הדפסה דוא
ראשון, 07 יוני 2009 06:03

הורים יקרים שלום‮ ‬
והפעם מרכזים לגיל הרך‮....‬
מרכזים לגיל הרך ולהורים‮  ‬הוקמו על מנת לאפשר להורים לקבל‮  ‬מגוון של חוגים וסדנאות העשרה החל משלבי ההריון ועד שהילדים עולים לכיתה א‮' ‬לכל מרכז יש את מגוון החוגים אותו הוא מציע ברוב המרכזים תמצאו סדנאות לליווי הריוני‮ – ‬הכנה ללידה‮, ‬מפגשים לאחר לידה הכוללים הדרכת‮ ‬הנקה‮, ‬סדנאות לתינוקות כמו בייבי יוגה‮, ‬עיסוי תינוקות‮, ‬וליווי התפתחותי‮.‬
בגלאי שנתיים ומעלה כבר ניתן למצוא סדנאות תנועה‮, ‬בישול‮, ‬ומשחק חופשי במשחקיית ג'מבורי‮. ‬
אני מספרת לכם היום על שני מרכזים באזורנו אחד מקסים ומושקע נמצא ממש מתחת לאף בראש פינה והוא נקרא‮ "‬טליס‮".‬
ב"טליס‮" ‬בראש פינה תמצאי לעצמך‮ - ‬מגוון חוגים‮: ‬ עיצוב‮, ‬כושר‮, ‬פילאטיס‮, ‬יוגה‮, ‬ריקודי בטן‮, ‬מחשבת הגוף‮, ‬אירובי ועוד‮.‬
ובנוסף‮  ‬תמצאי לילדייך‮ - ‬משחקייה לפעוטות וחוגים לילדים‮: ‬יוגה לילדים‮, ‬קפוארה‮, ‬מחול‮, ‬ועוד מגוון של פעילויות נוספות‮.‬
ב"טליס" תמצאו מקום לערוך מסיבות יום הולדת או אירועים פרטיים‮, ‬ולסדנאות או מפגשים פרטיים‮.‬
בנוסף ניתן לערוך במקום מסיבות רווקות בשילוב סדנאות‮. ‬
‮"‬טליס‮" ‬בית אבנית ראש פינה טלפון‮: 1530086-40‬ ת.ד‮. 5871 ‬מיקוד ‮00021‬ "mailto: כתובת דוא"ל זו מוגנת מפני spambots, יש לאפשר JavaScript על-מנת לראות את הכתובת " כתובת דוא"ל זו מוגנת מפני spambots, יש לאפשר JavaScript על-מנת לראות את הכתובת
המרכז השני שוכן לו בקריית שמונה והוא שייך למתנ"ס ונקרא‮ "‬בייגלה‮" – ‬בית גלילי להורים וילדים‮.‬ המרכז ייחודי ומושקע ובו שישה חדרי פעילות בניהם חדר תינוקות קסום ומדהים וחדר בישול ייחודי‮. ‬
שם תמצאו סדנאות לתינוקות כמו יוגה עיסוי וליווי התפתחותי‮, ‬וכן סדנאות תנועה ובישול לגיל הרך‮. ‬
אני באופן אישי מעבירה שם סדנאות ואני יכולה להבטיח לכם שהמרכז כל כך מושקע ויפה ואיכות הסדנאות גבוה ביותר‮, ‬גם המחירים סבירים בהחלט‮.‬
מרכז בייגלה‮ – ‬בית החאן‮ – ‬מתנ"ס ארתור פוקס ק"ש טלפון ‮39600496-40 2622836-250‬:‮  ‬
חשוב לי מאוד שהורים יחשפו למרכזים‮, ‬לסדנאות‮, ‬ולפעילויות שהם מציעים‮, ‬עצם ההשתתפות בסדנא מחזקת את הקשר בין ההורה לילד‮, ‬פותחת בפני הילד עולם שלם של חוויות‮, ‬ובפני ההורה הזדמנות נפלאה לבלות עם הילד ולתרום רבות להתפתחותו‮, ‬היום כבר ידוע שתינוקות וילדים שמגיעים לסדנאות העשרה מתפתחים יותר טוב בגלל החשיפה לגירויים שלא תמיד קיימים בבית‮. ‬בנוסף המפגש השבועי הזה של ההורים מול אנשי המקצוע המעבירים‮ ‬את הסדנאות מאפשר להם לשאול שאלות ולקבל תשובות וטיפים חשובים‮.‬
גם המפגש בין ההורים מהנה לא פחות‮.‬
אז תפסיקו לשבת בצד ולקרוא על זה‮, ‬לכו לראות להירשם ולהתנסות‮ ,‬בינינו מה יש לכם להפסיד‮....‬
שלכם באהבה‮, ‬דנה אזולאי‮.‬

תגובות
הוסף תגובה חיפוש
גילה  - איזה יופי , מה זה כאן ???   |84.228.85.xxx |2009-06-06 21:05:30
ממש מזמין - אלך לבדוק ....
נעמה  - אני מכירה שמעתי והייתי   |84.228.85.xxx |2009-06-06 21:11:31
ואני ממליצה בחום !
דנה את ממש מפרגנת ומתוקה ....
ליאת  - טליס - מקום מדהים !! חייבים לבקר ...   |84.228.85.xxx |2009-06-06 21:12:31
יש מלא פעילויות ...
רותם  - שמעתי על טליס אסל לא הלכתי   |84.228.85.xxx |2009-06-06 21:13:30
אם את ממליצה אני הולכת לבדוק ....
הוסף תגובה
שם:
דואל:

אתר:
כותרת:
קוד UBB:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 

:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s
:!::?::idea::arrow:

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

LAST_UPDATED2

זכויות יוצרים © 2012 mabat-aher - עיתון מבט אחר. כל הזכויות שמורות.
ג'ומלה! הינה תוכנה חופשית המשוחררת תחת רשיון GNU/GPL.