|
הורים יקרים שלום והפעם מרכזים לגיל הרך.... מרכזים לגיל הרך ולהורים הוקמו על מנת לאפשר להורים לקבל מגוון של חוגים וסדנאות העשרה החל משלבי ההריון ועד שהילדים עולים לכיתה א' לכל מרכז יש את מגוון החוגים אותו הוא מציע ברוב המרכזים תמצאו סדנאות לליווי הריוני – הכנה ללידה, מפגשים לאחר לידה הכוללים הדרכת הנקה, סדנאות לתינוקות כמו בייבי יוגה, עיסוי תינוקות, וליווי התפתחותי. בגלאי שנתיים ומעלה כבר ניתן למצוא סדנאות תנועה, בישול, ומשחק חופשי במשחקיית ג'מבורי. אני מספרת לכם היום על שני מרכזים באזורנו אחד מקסים ומושקע נמצא ממש מתחת לאף בראש פינה והוא נקרא "טליס".
ב"טליס" בראש פינה תמצאי לעצמך - מגוון חוגים: עיצוב, כושר, פילאטיס, יוגה, ריקודי בטן, מחשבת הגוף, אירובי ועוד. ובנוסף תמצאי לילדייך - משחקייה לפעוטות וחוגים לילדים: יוגה לילדים, קפוארה, מחול, ועוד מגוון של פעילויות נוספות. ב"טליס" תמצאו מקום לערוך מסיבות יום הולדת או אירועים פרטיים, ולסדנאות או מפגשים פרטיים. בנוסף ניתן לערוך במקום מסיבות רווקות בשילוב סדנאות. "טליס" בית אבנית ראש פינה טלפון: 1530086-40 ת.ד. 5871 מיקוד 00021 "mailto:
כתובת דוא"ל זו מוגנת מפני spambots, יש לאפשר JavaScript על-מנת לראות את הכתובת
"
כתובת דוא"ל זו מוגנת מפני spambots, יש לאפשר JavaScript על-מנת לראות את הכתובת
המרכז השני שוכן לו בקריית שמונה והוא שייך למתנ"ס ונקרא "בייגלה" – בית גלילי להורים וילדים. המרכז ייחודי ומושקע ובו שישה חדרי פעילות בניהם חדר תינוקות קסום ומדהים וחדר בישול ייחודי. שם תמצאו סדנאות לתינוקות כמו יוגה עיסוי וליווי התפתחותי, וכן סדנאות תנועה ובישול לגיל הרך.
אני באופן אישי מעבירה שם סדנאות ואני יכולה להבטיח לכם שהמרכז כל כך מושקע ויפה ואיכות הסדנאות גבוה ביותר, גם המחירים סבירים בהחלט. מרכז בייגלה – בית החאן – מתנ"ס ארתור פוקס ק"ש טלפון 39600496-40 2622836-250: חשוב לי מאוד שהורים יחשפו למרכזים, לסדנאות, ולפעילויות שהם מציעים, עצם ההשתתפות בסדנא מחזקת את הקשר בין ההורה לילד, פותחת בפני הילד עולם שלם של חוויות, ובפני ההורה הזדמנות נפלאה לבלות עם הילד ולתרום רבות להתפתחותו, היום כבר ידוע שתינוקות וילדים שמגיעים לסדנאות העשרה מתפתחים יותר טוב בגלל החשיפה לגירויים שלא תמיד קיימים בבית. בנוסף המפגש השבועי הזה של ההורים מול אנשי המקצוע המעבירים את הסדנאות מאפשר להם לשאול שאלות ולקבל תשובות וטיפים חשובים. גם המפגש בין ההורים מהנה לא פחות. אז תפסיקו לשבת בצד ולקרוא על זה, לכו לראות להירשם ולהתנסות ,בינינו מה יש לכם להפסיד.... שלכם באהבה, דנה אזולאי.
|